Perie ionica pentru par, cadou la comanda de peste 470 LeiPerie cadou la comanda de peste 470 LeiO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

3 moduri de a purta o eșarfă

  03. 05. 2017      Din lumea modei

Dacă purtați bucuroase eșarfe, aici sunt câteva sfaturi despre cum să purtati o eșarfă. Nu numai că, există mai multe moduri de a lega o esarfa, dar exista si multe moduri de a o purta. Noi, al Different TV, am filmat si va aratam 10 moduri de a lega o eșarfă.

Dar să ne uităm in continuare la moduri în care puteți purta esarfa: ca bandana, bentita sau turban, curea, sau tunica.

Puteți purta o eșarfă în jurul taliei, și veti obtine un outfit complet diferit. Legarea sa este foarte ușoara, doar reducem lățimea esarfei, si o legam la spate. Acest lucru va oferi un efect foarte interesant.

Cum de a lega o eșarfă

Puteți purta o esarfa pe cap, o puteți lega in mai multe moduri. Acest lucru creeaza un aspect original, interesant, și elegant. Acest stil turban se poarta foarte mult.

Cum de a lega o eșarfă

Un alt mod de a purta o esarfa este o tunica cu stil, care se creeaza foarte simplu, si are un efect de lux. Sau se poate purta peste costumul de baie.

Cum de a lega o eșarfă

Dacă sunteți în căutarea unei esarfe cu care sa faceti paradă, si sa creati toate aceste outfit-uri, alegeti esarfa Desigual, care satisface nevoile dvs, pentru că este mare, si o puteti face in toate aceste moduri.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii