Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 35 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

5 branduri de top de încălțăminte de vară în 2019

  %31. %05. %2019      Din lumea modei

În mai puțin de o lună avem vară. Pentru majoritatea dintre noi una dintre cele mai populare vremuri ale anului. Este timpul să curățați cizmele de iarna adânc în rafturile de încălțăminte și să afișați pantofii de vară pe rafturile disponibile. Perioada când ne scoatem șosetele și punem pe flip flops și papuci desculți desculți. Ce pantofi de vară nu ar trebui să lipsească în pantofi de vară? Vă vom oferi sfaturi despre 5 branduri de top de încălțăminte de vară în anul 2019.

Crocs

De obicei petreceți zile pe picioare, nu numai picioarele, ci și picioarele. Nu aveți starea de spirit pentru pantofii ortopedici și, în majoritatea cazurilor, nu vă potriviți cu munca sau cu echipamentele obișnuite? Apoi ajungeți la Crocs. Aceste papuci Crocs sunt supuse tendințelor actuale de modă și sunt potrivite atât pentru tinuta sportivă, cât și pentru fuste și rochii .

crocs Croce

Melissa

Pantofii Melissa au parfumat literalmente în rafturile noastre de pantofi cu mirosul lor de mestecat de-a lungul anilor. Astfel de sandale Melissa, papuci sau flip flops în diferite culori și desene sau modele nu ar trebui să fie ratate în acest an în colecția de încălțăminte de vară. În plus, majoritatea pantofilor au un branț interior de memorie, deci simțiți că sunt de fapt pe picioare sau nu. Și, în plus, mirosul dulce nu se îndepărtează niciodată de ei .

boty Melissa

Ipanema

Că deja doriți să vă îngropați picioarele în nisip și să le lăsați să se scalde cu valuri de mare? Apoi avem un sfat grozav pentru tine. Și asta este flip flopul elegant Ipanema. Acest brand a luat numele datorită plajei în renumitul district brazilian din Rio de Janeiro - Ipanema Calçadão, care a devenit faimos printre altele   imaginative placi, le căptușesc. Și motivul acestui țiglă este reflectat pe toate pantofii Ipanema Flip-flopurile Ipanema sunt, de asemenea, iubite de vedetele lumii precum Angelina Jolie, Halle Berry și Kate Hudson.

Pantofi Ipanema

Rider și Grendha

Dacă sunteți mai mult de un tip sportiv, atunci ar trebui să cumpărați cu siguranță pantofii de vară ai lui Rider . Această marcă oferă și o mulțime de modele unisex, astfel încât să vă puteți alinia cu jumătatea dvs. prețioasă. Dar preferați să purtați costume elegante sau casual, apoi puneți-vă în marca Grendha . Această marcă oferă decor bogat și piese elegante. Ambele tag - uri prin intermediul a spus diferente, cu toate acestea, au avantajul comun , deoarece acestea sunt fabricate dintr - un material care nu este numai flexibil, ușor și durabil, dar mai ales este 100% reciclabil.

pantofi RiderPublicat: Differenta Team

V-a placut articolul?