Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 125 ore 55 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

5 cadouri TOP pentru bărbați

  17. 12. 2020      Din lumea modei

Alegerea cadoul potrivit pentru bărbați este întotdeauna o corvoadă, doamnelor? Anul acesta vă vom ajuta să îl faceți puțin mai ușor, mai rapid și mai plăcut. Avem cele mai bune 5 sfaturi pentru cadouri pentru partenerii, tăticii, bunicii, frații și prietenii tăi.

Și dacă vă este teamă că nu veți satisface gustul destinatarului, nu vă agățați capul. Puteți schimba cadouri nepotrivite cu noi până pe 8 ianuarie 2021, deci va fi suficient timp :-)

TRICOU

Fiecare bărbat preferă să-l poarte, material confortabil, plăcut și stilul său propriu. Nu te poți lăsa deoparte cu un tricou. Dacă vă este teamă că nu veți putea egala dimensiunea, nu ezitați să ne contactați, vom fi încântați să vă sfătuim cu privire la selecție și dacă tot nu funcționează, există încă posibilitatea schimbului până la 8.1. 2021 pentru o dimensiune diferită sau chiar un produs diferit.

Nu sunteți sigur de design? Pentru noi anul acesta, tricourile minimaliste pentru bărbați Tommy Hilfiger, cu logo-uri iconice, sunt cu siguranță lider. Dar dacă omul tău nu se teme să iasă din mulțime, dă-i un model de la marca Desigual , care este plin de culori.

LENJERIE DE CORP

Confortabil și sexy în același timp. Pentru un soț sau prieten, boxerii de marcă sunt o alegere clară . Încercați Calvin Klein , de exemplu, vă place soțul dumneavoastră. Și pentru băieții cărora nu le este frică de culori, există Emes stilat, cu motive vesele. Le puteți cumpăra chiar și pentru doamne, în același design, pentru momente de confort acasă. Te vei armoniza cu jumătatea ta dragă până la ultimul punct.

AROMĂ

Per ansamblu, parfumurile sunt, de asemenea, printre primele cadouri de Crăciun. Din păcate, nu le oferim încă pentru dvs. Dar sfatul nostru este o lumânare Yankee cu parfum de mașină . Cârlige mici care se prind cu ușurință în ventilație și parfumează mașina timp de ore lungi și multe zile.

CALCETINE

Șosete vesele, pentru bărbați, pentru picioare. Șosetele nu mai sunt un cadou condamnat, dimpotrivă. Tendința desenelor colorate, jucăușe și imaginative a atras femei, bărbați și copii. De exemplu, șosetele Multe dimineți îl vor face pe fratele și tatăl tău fericiți sub copac și cu siguranță îl vor înveseli pe bunicul tău. Alegeți doar motivul potrivit. Îi place berea, să călătorească sau să lucreze ca medic, toate aceste motive pot fi găsite pictate pe șosetele acestui brand.

BON

Încă nu sunteți sigur cu ce cadou să vă mulțumiți soțul? Solicitați un certificat cadou. Îl putem livra într-o altă formă tipărită, dar și online, iar garanția va fi că bărbatul dvs. va primi exact ceea ce îi place, pentru că îl va alege el însuși pe e-shop pe baza voucherului :-)

sfaturi pentru cadouri pentru bărbați

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?