Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 25 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

5 cadouri TOP pentru femei

  %11. %12. %2020      Din lumea modei

Crăciunul este aproape afară! Încă nu ai un cadou pentru mama, bunica, prietena sau cel mai bun prieten?

Vrei să le faci pe plac, dar nu știi ce să faci? Ți-e teamă că nu le vei satisface gustul? Din asta ne aveți, diferiți! Anul acesta, ne-am bazat cu adevărat pe sfaturi pentru cadouri pentru cei dragi și vă vom sfătui cu privire la cele mai bune care vor face fiecare femeie fericită.

GEANTĂ DE MÂNĂ

Cu geanta de mână dreaptă, vă îndreptați către postul cel mai bun cadou de Crăciun. Gențile de mână sunt iubite de toate fetele și doamnele, tot ce trebuie să faci este să o alegi pe cea potrivită, în funcție de gustul tău, de culoarea și designul preferat. Sfatul nostru este cu siguranță popularul „Desigualky”, printre care veți găsi, de asemenea, rucsaci la modă sau pungi multifuncționale 2in1 care sunt potrivite pentru muncă, pentru o excursie și tocmai astfel de „spectacol”.

Genti de mână Anekke sunt, de asemenea, un succes , de mai multe sezoane. Detaliile lor uluitoare orbesc la prima vedere. Design-urile, adaptate cerului înstelat și spațiului în acest sezon, au câștigat deja atenția multor femei. Vă rugăm să vă fiica, nepoata sau sora cu o astfel de geantă, va fi cu siguranță încântată.

EȘARFĂ

Pentru bunica, mama și prietena. Nu stricați nimic niciodată cu o eșarfă. Este un accesoriu care poate fi purtat tot anul, deoarece se încălzește iarna, însuflețește ținuta primăvara și toamna, iar vara poate fi folosit ca un pareo elegant peste un costum de baie. Uitați-vă la eșarfele Doca, de exemplu, au un material plăcut și cu siguranță nu le lipsește stilul. Sau combinațiile distinctive de culori ale eșarfelor Desigual evocă un zâmbet pe fețele femeilor.

LUMANARI

O casă care miroase a mirosuri îmbătătoare, evocând o atmosferă plăcută care te ispitește să te relaxezi. Cu parfumurile Yankee Candle, fiecare interior va fi parfumat pentru ore lungi.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?