Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 35 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

5 mărci de top de pantofi de primăvară

  %18. %03. %2019      Din lumea modei

Primăvara bate cu ușurință, dar cu siguranță pe ușă! Colecții noi vin cu un izvor și încă cizme noi de primăvară. Ce pantofi și culori vor purta cea mai mare parte din acest sezon cald? Răspunsurile sunt găsite în acest articol! Dar acum vă putem spune că primăvara domină adidații. Să aruncăm o privire la cele 5 branduri de top de pantofi pe care trebuie doar să le aveți.

conversa

Converse brandul de moda este o alegere clară pentru toți cei care se bucură de vechile clasice bune. Dar asta nu este regula, pentru Diferite, încercăm să alegem unele dintre cele mai incitante piese de modă și să alegem gurmanzi în timp real de la Converse.

Conversă adidași

Conversă adidași

emu

De la Emu, nu numai că veți vedea talpa adevărată de piele de oaie și lână de astăzi, dar și pantofii de primăvară de bumbac interesanți pe care i-am prezentat în articolul precedent. Pantofii de bumbac Emu sunt de înaltă calitate, ușoare și uimitor de confortabil în același timp. Probabil că nu este nevoie să vorbim despre designul atemporal, ce crezi?

alunecă pe Emu

Adidași Emu

Melissa

Pantofi din plastic incolor? Uimitor de confortabil, cu branț moale? A deveni, împodobit, nemuritor? Sunt pantofi de la Melissa. Culoarea din acest an a pantofilor Melissa va câștiga culoarea vechi-roz și vanilie. Și sandalele sau papucii de culori sunt construite pe balerine .

sandalele Melissa

Melissa papuci

Tommy Hilfiger

Pantofii unici sunt marca de moda a lui Tommy Hilfiger . Metalice sau așa-numitele cizme urâte sunt tendințe fierbinți în acest sezon de primăvară. Aceste adidași sunt fantezie ideală pentru buni reale, așa că nu vă faceți griji și aveți grijă de ea.

adidași Tommy Hilfiger

ghete de glezna Tommy Hilfiger

Desigual

Este vorba de pantofi de platformă sau de adidasi sport de design ? Apoi du-te la marca Desigual, iar tu și fantezia ta nu vei reuși niciodată.  

adulți pe platforma Desigual

Pantofi desiguali

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?