Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 20 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

5 top branduri de pantofi pentru iarnă la lichidare de stoc

  %04. %03. %2019      Din lumea modei

În stoc ne-au ramas cateva piese superbe atemporale de iarna, care cu siguranta pot si purtate si sezonul următor! Și de ce acum? Pentru ca sunt lichidari de stoc! Când este rece, este necesar să aveți un pantof montat. Ce se întâmplă dacă niciun pantof nu va cădea în ochi în noiembrie și frigul va fi la colț? Căldura de la picioare este fundamentul succesului sănătății noastre. Pe Different.cz, avem cele mai stilate piese de iarna pentru tine. Vă vom prezenta primele 5 branduri de cizme de iarnă pe care tocmai trebuie să le aveți.

emu

Emu Australia preferate sunt o alegere clară pentru toate dealurile, gigantii de iarnă, dar și pentru toți cei care au grijă de calitate, confort și design atemporal. Pânzele Emu sunt, după cum știți, din piele de oaie și lână. Ele vă izolează picioarele de iarnă, reglează căldura corporală și puteți merge liniștit și desculț chiar și în cele mai mari înghețuri.

Pantofi Emu

conversa

Nu cu adidași confortabili. Marca Converse oferă și adidași de iarnă. Pantofii de iarna Converse sunt din piele si contin, de asemenea, blana artificiala, care se afla pe toata suprafata pantofului. Astfel, nu vă eliberați niciodată picioarele în adidași și vă puteți bucura de stilul dvs. sportiv preferat chiar și în lunile de iarnă.

Conversă adidași de iarnă

Pantofi Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Winter Shoes sunt ultimul în stil, am selectat câteva piese interesante pentru a vă potrivi cu toate echipamentele. Aceste cizme din piele de gleznă sunt disponibile în diferite culori la magazinul e-shop, deci trebuie să alegeți.

cizme din piele de iarna Tommy Hilfiger

Crocs

Marca Crocs are o gustare pe care o veți iubi nu numai pentru sărbătorile de iarnă, ci și pentru uzul casual în lunile dure de iarnă. Sunt calde, calde și confortabile. La magazinul nostru, le puteți găsi în mai multe culori, astfel încât să puteți cumpăra mai multe piese, partea din spate, diferitele echipamente.

Crocs pantofi

Bocanci desiguali

Chiar și în timpul iernii, nu trebuie să pierdeți elegantul "I". Alegeți-vă de la cizmele de iarna Desigual și potriviți îmbrăcămintea de iarnă la perfecțiune, colecția din acest an include și piese răzuite 3v1, puteți face cizme sau ghete, care nu face o greșeală.

Pantofi desiguali

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?