+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

5 piese de top pentru primavara/vara 2018

  19. 04. 2018      Din lumea modei

Iarna cu siguranță ne paraseste, și putem scăpa de hainele grele din garderobă. Colecția de primăvară/vară  2018 este plină de piese superbe, moderne, care va vor incanta peste masura, suntem convinsi, la fel ca si pe noi. Am facut asadar un top 5 al pieselor de top pentru acest sezon.

adidași Tommy Hilfiger

Nr.1 in top sunt adidașii Tommy Hilfiger cu platforma, din colectia primăvară/vară 2018, albi, superbi, unde predominată 3 culori - alb, albastru, și roșu. Sunt superbi, si va vor cuceri inimile imediat.

pantaloni Calvin Klein

Nr.2 in top este costumul de baie superb de la Calvin Klein, din doua piese, cu care pur si simplu nu va veti pierde in multime.

Coperta pentru iPhone Ops! Obiecte


Piesa nr. 3 in top este acest capac de telefon de calitate, și cu adevărat elegant, de la brandul Ops! Objects, care oferă multe accesorii din cauciuc flexibil si trendy, cum ar fi brățări din cauciuc și alte bijuterii. Si daca asortati bijuteriile cu acest capac de telefon, nu veti da gres.
sac de sac O

Piesa nr.4 in top este în mod clar geanta O bag, si noi am ales-o pe aceasta, intr-o nuanta portocalie, care este foarte practică, și multifuncțională, iar nuanta fresh, de vara. O puteti folosi ca o geantă de plajă, sau pentru purtarea zilnica. Marele plus al acestui brand brand este că se pot schimba mânerele în mod liber, si sacul interior, si puteti crea in fiecare zi o noua geanta. 

Tommy Hilfiger geantă de mână

Nr.5 in top este pentru mine aceasta gentuta superba de la Tommy Hilfiger. Are o manoperă frumoasă, și este ușor de combinat la outfit-urile care va plac. Poate fi folosita și ca gentuta cosmetică, la drum lung. Îmi plac aceste genți micute, cu design, si cu impartire practica, in care putem lua doar strictul necear, si putem pleca. 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii