Extra reducere 15 % cu codul COLETARIA la toate produsele + transportul gratis!Se termina la 123 ore 31 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

5 piese de top de către Clara

  30. 08. 2017      Din lumea modei

Aici avem un alt episod al seriei, care sfatuieste bloggeri! E vară, o perioadă care poate fi utilizat la maxim, fie sportiv sau la festivaluri. Și pentru că Klara blogger nostru favorit, am intervievat -o , ce produse sunt cele mai de un top care acum cea mai mare nevoie. Clare scrie un blog pe lume de către Clara și ne- a placut stilul ei, pentru că este , în opinia noastră un pic diferit. Să aruncăm o privire la ceea ce am recomandat.

Lumea Potrivit lui Klara

Geantă sport Desigual

Această geantă sport prins ochiul meu imediat am văzut -o . Se pare frumos și , de asemenea , foarte spatios! Prin urmare, este necesar să se perfecționeze piscina, sala de sport sau undeva în excursie. Geanta are un fundal violet, cu dungi și decora cu motive florale colorate, care este exact pe gustul meu. În principal , îmi place modul în care voluminoase!

Geantă sport Desigual

 

hanorac pentru femei Calvin Klein

Frumoasa hanorac atletic Calvin Klein! Potrivit pentru orice sport sau la puțin peste lenjerie de corp din aceeași marcă - în stil. Îmi place în special simplitatea și faptul că materialul este cu siguranta foarte prietenos.

Hooded Calvin Klein

 

 

Femeile jambiere Calvin Klein

jambiere frumoase Calvin Klein pe care le pot folosi pentru sport sau doar reprezentate grafic. Ei au , de asemenea , posibilitatea de a alege trei mese în funcție de mărimea și suprově ședinței. Am dimensiunea L și dimensiunea tabelelor este exactă. Dacă nu știți dimensiunea sa, faceți clic pe cuvintele „dimensiunea Informativ“.

femei jambiere Calvin Klein

Bras Calvin Klein

Style sutien Calvin Klein. Bra arată confortabil și pentru mine este absolut divin. Doar pentru că are curele late care trec pe spate și se pare frumos! Sutienul este negru, dar partea de jos are un cauciuc alb cu logo - ul de brand, care este perfect pentru combinarea cu diferite chilotei colorate.

sutien negru Calvin Klein

 

Mi -a plăcut să aibă un sutien Calvin Klein și care este atât de elegant doamnelor negru sutien cu litere albe. Cred că e o potrivire perfectă, astfel încât cu siguranță se potrivește perfect. Îmi plac aceste sutiene si cu siguranta am recomanda. Are o bretele mai late care trec pe spate, și poate transporta un bust mai mare.

sutien Calvin Klein

 

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii