+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

5 Sus Piesele cad de salata Leni

  30. 10. 2017      Din lumea modei

Toamna / Iarna 2017 este aici, mult timp în urmă, și oferă o mulțime de piese frumoase pe diferite ,, „semne. Toată lumea are cu siguranță sfaturile lor, asa ca ne intrebam ce 5 piese , cum ar fi popular blogger Lenka, care scrie pe blog -ul său stil de viață salata de Leni . Lenka este mama insarcinate, asa ca s- ar putea inspira alte femei gravide sau tot ceea ce gândesc la cadouri de Crăciun. prin urmare , puteți ca sursă de inspirație pentru idee de cadou .

Salata ar Leni

halat de baie cu design elegant Desigual

Se apropie perioada de nopți lungi întunecate și nu pot să aștept un moment de liniște cu o carte, cacao fierbinte în șosete și în mod ideal , unele halate de baie vesele și confortabile. Cum vă imaginați cum? Îmi place asta!

colorat halat de baie Desigual

Sport sutien Calvin Klein

Braletky și toate sfaturile sutiene fara fanoane pentru mine să conducă o linie completă o lungă perioadă de timp. Acum, în timpul sarcinii acest lucru este adevărat de multe ori.

sport sutien Calvin Klein

rucsac practic Desigual

Rucsaci sunt tot în jurul nostru și că rucsacul perfectă ar trebui să aibă despre fiecare. Nu l-am luat în dulap și am dor de ea. Dar asta îmi place și - l pokukuju, această piesă elegantă de la marca Desigual . În ciuda faptului că acesta este un brand foarte puternic, capabil și decente piese frumoase și acest rucsac aparține cu siguranță printre ei.

rucsac negru Desigual

cizme EMU

Meu „musthave“ pentru mai multe deja iarna sunt calde și confortabile cizme UEM. Ceea ce am să laud calitatea, acestea sunt realizate din piele de oaie australian și nesešmajdávají ca diferitele lor imitații. Acestea sunt pantofii mei preferate pentru iarna, pentru că știu că voi avea întotdeauna picioarele calde.

cizme EMU

coat Lux Scotch & Soda

Îmi place să rupă toamna gri pe străzi și îmi place când cineva special într - un costum semnificativ bucată nevoie de un astfel de strat puternic de la marca mea preferată Scotch & Soda.

haina Mustard Scotch și Soda

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii