Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 46 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Accesorii de moda Desigual - Noua colectie FW19!

  %10. %07. %2019      Din lumea modei

Noua colecție Desigual pentru toamna și iarna anului 2019 aduce o mulțime de accesorii de modă noi, frumoase, practice și mai ales de design. Despre ce vorbim, doamnelor, nu există suficiente genți niciodata! Și cum rămâne cu accesoriile, cum ar fi portofelele sau eșarfele, care vă vor anima tinuta? Portofelele Desigual sunt printre accesoriile de top pe care brandul a reușit să le creeze, deoarece acestea nu sunt doar frumoase și practic structurate, ele sunt pur și simplu sofisticate până la cele mai mici detalii. O parte a outfit-ului de toamnă si iarna ar trebui să fie o eșarfă Desigual, atunci, lasati-va inspirate!

Genti de dama Desigual


Cu noua colectie vin si frumoase genți de dama Desigual. Nu numai că puteți alege dintr-o gamă largă de forme și culori diferite, dar și de posibile modificări. Desigual continuă încă pe valul pieselor multifuncționale. Este asadar minunat să cumpărați trei genți la pentru prețul uneia, nu? În plus față de genți, puteți alege si rucsacuri Desigual, sau saci sport cu strangere. 

doamnelor genți de mână Desigual

Esarfe Desigual


Design interesant, materiale și o mulțime de moduri de legare, acestea sunt eșarfele Desigual pe care le-ați iubit cu mult timp în urmă, și nu e de mirare. Nu numai că sunt plăcute la atingere, dar outfit-ul zilnic se va transforma în unul neobișnuit. În plus, încălzesc în timpul iernii, și astfel, ce va puteți dori mai mult, decât o eșarfă care arata bine, si are si functii practice?

eșarfe Desigual

Portofele Desigual

Mici, mijlocii sau mari, portofele Desigual sunt într-o varietate de forme, materiale, desene și modele. Chiar aveti de unde alege. Îți plac cardurile aranjate clar? Sau totul împreună în compartimente mai mari? Sau mai degrabă preferați gențile mai mici, în care se potrivesc portofele mici? Portofelele Desigual sunt facute pentru dvs. În plus, în majoritatea cazurilor, se potrivesc perfect cu gențile Desigual in același design.

portofele Desigual

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?