Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 16 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Accesorii de moda Tommy Hilfiger - colectia primavara/vara 2019

  %05. %04. %2019      Din lumea modei

Noua colecție de accesorii de modă de la brandul popular Tommy Hilfiger este aici! Și aduce o mulțime de piese frumoase și de calitate. De la genți clasice, până la genți multifuncționale, genti pentru laptop, rucsaci, curele cu doua fete, portofele practice, eșarfe, șepci sau pungi de shopping moderne. Să aruncăm o privire peste noutatile fierbinti ale acestui sezon.

Noua colecție a brandului de moda Tommy Hilfiger este frumoasă!!! Si anul acesta, Tommy pariază pe tricolorul său tradițional - albastru închis, roșu și alb, care este completat în principal de elemente metalice aurii. Dar există și un negru elegant, și o combinație superba de bej - auriu.

Rucsacurile devin tot mai cautate, si nu e de mirare. Acestea sunt deosebit de practice nu numai pentru excursii,  festivaluri, dar și pentru o purtare casual. Și pe ce pariaza Tommy Hilfiger anul acesta? Pentru genți de shopping transparente, care sunt nr.1 în acest an, și mai ales pe B-O-R-S-E-T-E!!  Acestea sunt vedetele printre accesoriile de moda Tommy Hilfiger din acest an.

rucsac Tommy Hilfiger

geantă Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Inspirati-va, urmariti-ne pe Facebook-ul Differenta, pe Instagram, si inregistrati-va cu adresa de e-mail pentru a fi la curent tot timpul cu noutatile noastre! ;)

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?