Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 54 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Accesorii moda Calvin Klein - Colectia de primavara / vara 2019

  %20. %03. %2019      Din lumea modei

Noua colecție de accesorii de modă de la Calvin Klein pentru primăvara și vara anului 2019 este aici și plină de piese frumoase și atemporale. Marca de moda Calvin Klein a ales nuante de roz si fucsie in special pentru acest sezon de culori. Și piesele sale clasice negre, gri și maro, cu monograma obișnuită "CK", au fost îmbunătățite cu elemente distinctive galbene, iar colecția din acest an este dominată de designul colorblock.

Roz și fuchsia. De ce aceste culori distinctive? Pentru că se potrivește perfect cu totul și cu totul. Fie că ești brunetă, brunetă sau blondă. Te va întări întotdeauna și mai presus de toate, va fi bine pentru tine. The abelky, rucsaci, genți, eșarfe, curele sau capacele. Toate acestea sunt oferite de noua colecție Calvin Klein . Desigur, puteți combina accesorii individuale și le puteți regla împreună.

Eșarfă de la Calvin Klein

Veți fi, de asemenea, impresionat de pungi textile de umăr , pe care le puteți utiliza nu numai pentru uz casual, ci și pentru activități de agrement și alegeți din mai multe nuanțe. O alta piesa de moda este o banda dubla, pe care o poti folosi cu mare entuziasm pentru toate tinutele. Atât la un preț foarte rezonabil.

sacul Calvin Klein

Puteți găsi mai multă inspirație în videoclipul nostru pe TV Diferite!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?