+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Accesorii noua moda Calvin Klein

  06. 09. 2017      Din lumea modei

Calvin Klein brand care vă place, știm și știi că magazinul nostru tocmai a aterizat un nou accesorii de moda? Ai putea spune că brandul de moda Calvin Klein este deja un fenomen, și este onoarea noastră de a introduce știri fierbinți. Genți de mână, genți de mână, reversibile multifuncționale, bărbați genți, portofele, eșarfe sau curele, aceste piese de la magazinul nostru acum si puteti gasi aici. Să ne imaginăm cele mai bune dintre ele.

Saci Calvin Klein

Poate cea mai mare topovkou această geantă de mână unic metalic Calvin Klein într - un design de bronz. Acesta a avut un avantaj imens - se potriveste absolut totul. Fie că porți de aur, argint, pietre prețioase, pantofi negri, maro sau metalice sau diferite adidași Converse colorate, poti lua cu tine. Ea are o mulțime de buzunare, chiar detașabile și curea reglabilă. Astfel încât să puteți purta în ambele mâini, și ca crossbody.

Bronz geantă de mână metalic Calvin Klein

geantă de mână Multifunctional Calvin Klein

Printre alte piese de top sunt, fără îndoială, albastru-rozacee. Este reversibilă și, în loc de unul, sunt de fapt două pungi, și se amortizează. Geantă de mână din imitație de piele este moale și spațioasă, astfel încât în ​​plus față de multe se potrivește ei și ca un bonus - un mic, are nevoie manșon detașabil pentru chei sau un telefon mobil, dar poate servi, de asemenea, ca un portofel mic.

poșetă reversibil Calvin Klein

Portofel Calvin Klein

Dragi doamne, să ne vă prezentăm această pungă unică, spațioasă, practic și foarte frumos Calvin Klein nemuritori culoare visiniu. Wallet este clar structurat, astfel încât să o faci cărțile tale, chitanțe, facturi, note și Metalurgiștilor se pot diviza perfect.

portofel Calvin Klein

Esarfe Calvin Klein

Suplimentele populare sunt minciuni, fără îndoială, eșarfe și șaluri, și nu e de mirare. Într-adevăr, eșarfă poate schimba tinuta, pentru a revigora și cel mai important, vă puteți încălzi. Și așa ne-ar dori să pună acest fular de lux Calvin Klein într-o culoare interesanta, care merge cu totul literal.

Calvin Klein eșarfă

Curea Calvin Klein

Dacă sunteți printre iubitorii de curele, atunci acest lucru este pentru tine negru logo - ul Calvin Klein alegere evidentă. Incercarea purtătorilor lor nu fac parte, noi credem că, odată cu această piesă începe. Banda a făcut extraordinar de pantaloni obișnuiți și impresia de ansamblu a tinutei tale vine în întregime diferite dimensiuni.

curea Calvin Klein

Accesorii barbati Calvin Klein

Chiar și alegerea de top bărbați atunci când ne - am gândit bucăți, și pentru ei avem geanta mare pentru bărbați cu inițialele CK în maro. Pentru acest crossbody domnii cu siguranta nu timid, vă puteți dota, de asemenea, portofele pentru bărbați Calvin Klein outfit și să sublinieze proiectarea eșarfă generală a aceleiași mărci

sac Mens Calvin Klein

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii