Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 48 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

ADIDAȘI DE PRIMĂVARĂ PENTRU FEMEI

  16. 06. 2020      Different TV CZ / SK

>

Îți amintești vreodată de copilăria ta? Afară, de dimineața până seara. Călcâi cu talpă, dar multe aventuri? Sunt sigur că da! Chiar și noi, cei de la Different, ne aducem aminte din când în când de anii copilăriei noastre de copilărie, iar asta ne-a dat ideea noului videoclip.

>

Avem un loc de joacă în apropierea birourilor noastre. Ei bine, cum în fiecare dintre noi mai există încă un suflet de copil, nu am ezitat să ne îndreptăm spre el. Dar nu am fost singuri.Am adus cu noi niște adidași jucăuși. Pantofi colorați, confortabili, care vor pune un zâmbet pe fața tuturor și vor lumina ziua tuturor.

>

Ce pantofi am ales? Pentru că am mers la locul de joacă, nu trebuie să ne lipsească pantofii sport. Am ales frumoși Sneakers de la Desigual care strălucesc la propriu. Sunt colorate, confortabile și potrivite pentru astfel de activități.Pentru locul de joacă, pentru plimbări mai lungi sau pentru drumeții în frumusețea Boemiei!

>

Pantofi Gryxx! Alți pantofi, dar de data aceasta sunt diferiți. Și anume, sunt platform sneakers, care sunt din nou în trend anul acesta. Acestea sunt înalte, ferme și confortabile. Ele au o mulțime de avantaje și cel mai important sunt neconvenționale. Ele sunt strălucitoare și garantat că nu vor fi ratate.

Principalele GOBY-uri preferate! Doar pentru înregistrare, acestea sunt blocurile tale preferate de primăvară în acest an. Nu numai că vă plac, dar le iubiți la propriu.

>

Noi nu am primit decât feedback pozitiv din partea dumneavoastră cu privire la aceste pantofi. Nu numai că vă plac, dar v-ați îndrăgostit literalmente de ele. Pantofii Goby sunt excepționali prin aspectul și motivele lor. Sunt absolut frumoase. Puteți vedea flori pe ele, animale, inclusiv, de exemplu, pisici și papagali... Ei bine, ce fel de pantofi au? Doar GOBY!

Alege unii dintre acești pantofi de la Different.com și amintește-ți de copilăria ta. Să aveți parte de zile frumoase și însorite, pline de confort și... Pune-ți pantofii!

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?