Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 1 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Adidași la modă. Ce sa incaltam toamna?

  %25. %09. %2020      Din lumea modei

Uitați de tenisii si adidasii plictisitori, alegeti acum adidașii care emana extravaganță, eleganță și zâmbete, ei sunt în centrul atenției! Adidași pe care îi poți purta cu îndrăzneală nu numai la blugii preferați, ci și la rochii noi sau fuste elegante.

Brandurile de talie mondiala pe care le veți găsi în magazinul nostru electronic concurează nu numai în design, ci și în confortul pe care pantofii ar trebui să-l ofere, desigur, la fiecare pas. Și care sunt sfaturile noastre de piese pe care cu siguranță nu ar trebui să le ratati din raftul de pantofi, și la ce să i asortati?  Vedeti in continuare.

Adidasii Guess pentru blugi și rochii

Detalii subtile și de neratat pot fi găsite pe fiecare model de adidași Guess, pe care nu trebuie sa va fie teama să i combinati cu practic oricare dintre ținutele dvs, pentru că le vor face întotdeauna perfecte.

Încercați-i cu o rochie maxi Desigual, peste care trebuie doar să aruncați o jacheta din piele atemporală. Puteți completa întregul cu o borseta, care este încă in trend, și dintr-o dată aveți o combinație excelentă pentru muncă, pentru o întâlnire cu prietenii și o seară romantică in doi.

Dar dacă nu sunteți un fan al purtării adidașilor, vă putem recomanda blugi și un pulover de la aceeași marcă, un rucsac elegant și pentru serile mai reci, de exemplu, un fular drăguță Moodo, pe care il puteți arunca peste umeri când vă plimbați prin oraș.

Extravaganță sau minimalism

Fiecare dintre noi iubește ceva diferit. Și chiar dacă se spune că există o frumusețe ascunsă în simplitate, de ce să nu surprinzi cu ceva la care cei din jur nu s-ar aștepta de la tine? Încercați extravagantii adidași Replay și să vedeți câte priviri admirative veți atrage.

Ii puteți completa cu modele mai decente de blugi, tricouri, pulovere și hanorace și vor arăta de asemenea minunat pe rochiile de o singură culoare. De obicei, veți găsi o platformă ridicată la aceste modele, așa că veți merge întotdeauna puțin pe picior înalt.

Brandul Tommy Hilfiger va va oferi ambele variante, una izbitoare și de neratat, precum și una discretă. De exemplu, tipurile noastre sunt adidașii „șosete” unici, care sunt atât de ușori, flexibili și confortabili încât cu greu îi poți simți in picioare și, de asemenea, arată minunat, ce ți-ai putea dori mai mult de la pantofii tai?

Adidași atemporali cu confort maxim

Și iată-i! Vrei adidași care să fie in tendințele modei, care să fie practici, potriviti pentru mersul pe zi și pe tot parcursul zilei, incredibil de moi și fiecare pas in ei să fie ca pe un nor?

Sunt Skechers! Pantofi cu  spumă de memorie ” patentată unică, datorită căreia acești adidași sunt mutați la cel mai înalt nivel pe scara de confort. Veți găsi printre ei modele mai sportive, dar fashion, așa că vă vor câștiga nu numai picioarele, ci și inima. Doar intrati în ei, și puteti pleca.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?