Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

adidași New Converse vă ține de cald!

  05. 10. 2017      Din lumea modei

Fanii populare teniși Converse ascute! Vânzarea este o nouă colecție și știm din nou, după care ajung înainte. O zi rece , deoarece mai mult și mai sunt pe scena din nou, design - Taylor All Star Chuck în piele impermeabil cu captuseala blana, care vă va ține de cald la fiecare pas.

glezna Converse cu blana schimbat anvelopele sunt ideale pentru toate femeile care nu mai vrea să punerea pe bocanci sau cizme elegante stufoase. adidași calde sunt imbatabilă confortabile și vă puteți pas în stradă, chiar dacă este frig, ninge sau pur și simplu se topește zăpada și ai urât Brodie zloată urbane. În cele din urmă, va trebui să picior cizme de iarna, care nu într-adevăr nu arata ca iarna.

Noua colectie reprezinta tipurile și culorile atât cunoscute și necunoscute, ușor și pur și simplu irezistibil combinabile. Sunt adidași negri clasice cu tălpi albe, care se combină cu ușurință cu orice tinuta.

Piele adidași Converse

Dar , în acest an avem o versiune de culoare gri - aceeași formă, iconic Converse logo - ul și hardware - ul de aur. Nu sunt ei uimitoare? Culoarea gri este, de asemenea, la modă și combină precum deja menționat negru ;-)

Piele adidași Converse

Dar , dacă preferați de iarnă culori mai calde înconjoară, pentru a ajunge dulce de culoare caramel! Astfel de pantofi de costum de creativitate și fler.

Piele adidași Converse

Amintiți-vă de populare pulbere de culoare roz, care anul trecut a devenit un hit nu numai în absolut Conversek? În acest an pierdut-o! Tipul preferat de Chuck Taylor All Star Brea Aceasta culoare este îmbunătățită printr - o curea mai mare peste scobitura si blana stufoasa fine, ceea ce face clar că aceste adidași cu siguranta nu va fi rece.

Piele adidași Converse

Dar noi nu trebuie să uităm de masterat! Marca Converse cu siguranță nu uitat și adidași glezna confortabile, cu o membrană impermeabilă și căptușeală neopren că cald și sunt, de asemenea, parte de design bomba absolut!

teniși Converse bărbați

Noi Differenťáci deja iarna lor Converse și tu? Nu ezita, nu vei regreta :-)

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii