+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Adidași - o tendință de moda care nu se demodeaza

  05. 03. 2018      Din lumea modei

Moda tendință care nu se demodeaza? Elegant și adidași confortabil . Avem o veste mare pentru tine doamnelor. Purtați adidași, și totul! Da, este. Adidași de fapt merge cu totul. Blugi, legínům, de asemenea fuste la rochii. Dar ia cu un bob de sare. Kostýmkům preferă să aleagă cizme elegante, dar altfel fara limite privind fantezii.

Ne-am pregătit mai multe branduri care oferă adidași că într-adevăr în valoare de un păcat. Nu este o veste că adidași poate fi purtat ca pantaloni precum și fuste, fuste un tul numit. Tutu, un denim sau fuste din bumbac și kraťasům precum și pentru sport sau de sport rochii elegante. Și acum ne putem imagina.

adidași Converse

Ceea ce vom vorbi. adidași No.1 au fost în jur de mulți ani, adidași Converse. Converse marca a fost în afaceri de peste 100 de ani și, astfel, aparțin legendei. Și o astfel de legendă că, dacă nu aveți în rack pantof cel puțin un conversky, nu știi moda și găsi rapid pe magazinul nostru Surf. Converse oferă adidași și glezna mici, textile și piele de vara, dar iarna este izolat termic interior. Datorită designului special poate fi combinat cu aproape orice tinuta petrecere a timpului liber.

Piele adidași Converse

adidași Desigual

Marea noutate moda ,, „vom scrie în ghilimele, deoarece cele purtate mai devreme și într -un mod nou se întorc adidași sunt pe o platformă ridicată. Acestea pot fi găsite la, printre celelalte brand Desigual platforma. Adidași adauga la eleganta si originalitatea devin, bine puteți amesteca pantaloni, fuste si rochii pot , de asemenea , vă promit că va dura mai multe sezoane. avantajul este că prelungi vizual figura, sau sunt perfecte pentru fete și femei de statură mică.

adidași Desigual

adidași Tommy Hilfiger

Un hit absolut in acest sezon sunt piese metalice, și cu siguranță se aplică și adidași. Astfel de adidași metalice oferă branduri , cum ar fi Tommy Hilfiger și în diferite forme, culori și modele. Desigur, nu trebuie să aleagă. Cum ar fi Desigual marca Tommy Hilfiger a fost inspirat de atemporalitate a lovit platforme mai mari, și așa mai există într-adevăr ceva pentru toată lumea.

adidași Tommy Hilfiger

adidași Melissa

Dacă vă place la fel de mult ca și noi brazilian de brand de pantofi din plastic Melissa , astfel încât să puteți surprinde că Melissa și produce adidași, din plastic, parfumat, verde și mai atemporale. Mai mult decât atât, ele sunt, de asemenea, devin și minunata aroma gingiilor de ele doar niciodată, niciodată, într-adevăr nu se estompeze afară.

adidași Melissa

Twisturile Adidași fluture

În cele din urmă, în adidași magazinul nostru veți găsi mai populare și mai puțin cunoscute Twisturile marca fluture, dar că oricine are. Ele sunt foarte interesante, imaginativ, și din nou , devenind capul de o calitate înaltă. Confortul, probabil, nu au nici măcar să vorbească, probabil, se va clar că acestea sunt. Adidași Twisturile Butterfly ofera marca din nou într - o varietate de culori la modă și forme.

Twisturile adidași fluture

adidași Toms

Cireasa de pe tort, putem spune pantofi sport de la branduri mai puțin cunoscute Toms . Ceea ce știți bine, mulțumită Un proiect uimitor pentru One, cu care colaborează brandul Toms. Acest proiect se adresează oamenilor din țările terțe care au nevoie de ajutor și pentru fiecare pereche de pantofi vândute brand dedicat o pereche de pantofi un copil care ei nu sunt de mult în colecție. Înțelegi. Pantofii sunt din piele, de înaltă calitate, realizate manual, și nu numai că purtați pe picioare de primă clasă și piese unicat, dar, de asemenea, face o faptă bună. Toms este cunoscut pentru espadrilky său nemuritor, dar , de asemenea , adidași produs foarte frumos.

adidași Toms

Mai multe inspirație pot fi găsite în videoclipul nostru la diferite TV despre accesorii de modă și adidași Tommy Hilfiger.

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii