+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Ajuta brandul Toms în cifre

  28. 04. 2017      Din lumea modei

Moda brandului Toms cu siguranță il stim bine cu totii. Și nu numai pentru designul inovator și creativ al espadrilelor confortabile, dar, de asemeneapentru proiectul unic One for One, datorită căruia oameni din întreaga lume traiesc putin mai bine. Marca a fost înființată în 2006 și de atunci aduce numere absolut uimitoare, care merită sa fie impartasite si cu voi.

Unul pentru One

Suntem mandri sa facem parte din familia Toms, și astfel, să contribuim pentru a-i ajuta pe alții. Brandul Toms, in colaborare cu proiectul One for One, ajuta oamenii din lumea a treia, si vom vedea in continuare, concret, cum: 

1) Pentru fiecare pereche de pantofi vânduta, un copil primeste o a doua pereche de pantofi, gratis.

2) Pentru fiecare rucsac sau geanta vândute, Toms trimite un pachet pentru a asigura nasterea in condiții de siguranță.

toms

Din 2006, s-a reusit donarea a peste 70 de milioane de pantofi pentru copiii din întreaga lume, si s-a oferit mai mult de 70 de milioane de pachete mamelor, care au dat naștere în condiții de siguranță. Este uimitor că in lume se întâmplă astfel de lucruri, ca iubirea, și faptul ca ii ajutam pe alții. Ne putem opri apoi pentru un moment, sa va spunem că nu trebuie să va îngrijorati, pentru că dragostea și pacea vor invinge întotdeauna ;)

Și ce tendințe ne prezinta Toms pentru această primăvară și vară? Lasati-va inspirati de videoclipul nostru.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii