Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Anekke - accesorii unice pentru rebeli mici și mari

  05. 04. 2018      Din lumea modei

Brandul de modă Anekke își are originea într-o afacere de familie în Spania însorită. Acesta prezintă accesorii de modă neconvenționale pentru sufletele romantice de toate vârstele. Acestea au un design unic, manopera de calitate și detalii care constituie un nou set perfect.

Marcile modelelor lor sunt prezente întotdeauna în mai multe colecții, astfel încât produsele să fie completate frumos . Dar elementul principal este întotdeauna o păpușă drăguță . Fiecare colecție cuprinde mai multe genți de mână, de la umăr mai mare la cruce, rucsaci, notebook sau pungi de voiaj, portofele, umbrele sau articole de scris .

Accesoriile sunt din piele, au țesături fine și fine și alte materiale de înaltă calitate . Decorați-le cu detalii detaliate , broderii și printuri pe care pur și simplu vă îndrăgostiți. Marca Anekke are un spirit romantic , este plăcută , inocentă, visătoare, dar liniștitoare. Este purtat de mici prințese, fete, dar și de femei adulte care iubesc accesoriile originale și desene sau modele. Noua colectie Anekke pentru primavara / vara 2018 are doua modele. Liberty și Bella Venezia.

Anekke Liberty

Colecția Liberty are o culoare pastel distinctă, o păpușă și ar trebui să reprezinte libertatea umană . Brandul prezintă în mod literal acest design după cum urmează: " Trebuie să ne amintim că popoarele au plante ale căror rădăcini se extind adânc în pământ și depășesc vremea nefavorabilă. Dacă sunt smulși, ei cresc din nou ca și cum ar încerca din greu să meargă în visele lor. Sunt buruieni care amintesc că frumusețea constă în improvizație - ființă și senzație de libertate. Trăiți fără teamă, rușine și complexe. Râzi, răspândește fericirea, nu te teme să visezi și să te trezești în speranța că vei răspândi dorința de viață, pasiunea de a fi liberă, de a fi ceea ce vrei să fii ". Și acest gând liber se reflectă în designul Liberty.

Anekke

portofel Anekke

Anekke Bella Venezia

Deși este un brand spaniol, colecția Bella Venezia prezintă Veneția italiană . Designul acestei sub-colecții are scopul de a inspira oamenii în spiritul călătoriei, dorința de a învăța culturi noi și de a depăși barierele lingvistice. El spune literal: " Călătoria este un cuvânt care depinde de cine sau când este folosit. Este ciudat că un cuvânt poate avea un înțeles complet diferit în lume. Este ceva ce nu trebuie să ne oprim niciodată - să comunicăm. Fiecare mod este o poveste, dar o provocare personală. Descoperiți locuri noi, limbi, obiceiuri și persoane diferite. Deoarece nu există un loc care să fie mai important pentru noi, este vorba în special de sentimentul care călătorește. Sentimentul care ne face să ne simțim parte din această experiență, ne reîncărcăm mintea și spiritul. Să știți mai mult și să vă cunoașteți - călătoriți. În fiecare mod pe care-l iei, te transformi un pic de schimburi, deci nu te opri niciodată. De fapt, este vorba doar de decizia de a merge undeva. La urma urmei, vom reveni în cele din urmă cu valizele noastre pline de noi experiențe și amintiri pe care nu le vom uita niciodată ".

Geantă de mână Anekke

Geantă de mână Anekke

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii