+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Anekke - brandul spaniol de accesorii de moda atipice

  16. 05. 2017      Din lumea modei

Suntem un e-shop de moda care iubește lucrurile care sunt un pic altfel. Și, pentru ca piesele amuzante si originale nu sunt niciodată de ajuns, avem un nou brand pentru dvs, Anekke, care este plin de surprize. Acesta oferă tot felul de accesorii pe care le veți îndrăgi nu doar dvs, ci și fiica dvs, nepoatele, pe scurt, femeile din toate generațiile.
 
Anekke este un brand din Spania. Chiar dacă cultura spaniolă este foarte plina de viață, temperamentala,  acesta este un brand romantic, nostalgic chiar. Brandul Anekke este asemanator cu brandul Santoro London, cu păpușile adormite. Papusile in stil vintage le veți găsi pe toate produsele, în diferite colecții. Fiecare colecție este diferita, astfel încât să puteți suplimenta individual si treptat colectia. 
 
Anekke ofera diverse genți, posete, rucsacuri, genti de voiaj, huse, precum și pixuri, brelocuri, cani si umbrele, împodobite cu detalii interesante într-o varietate mare de patch-uri, motive decorative patchwork, și altele. Ceea ce demonstrează în mod clar aceasta frumoasa geanta de dama Anekke.
 
geantă de mână Anekke

Accesoriile de moda Anekke sunt
în primul rând de înaltă calitate, cu o manopera precisa, și cireasa de pe tort este designul imaginativ. Produsele acestui brand sunt, de asemenea, un bun exemplu de cadou. Sunt accesibile al pret, și întotdeauna fac o bucurie. Ca un exemplu, acest elegant portofel Anekke.
pungă Anekke

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii