+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

ANEKKE SS18 - Accesorii originale de moda

  11. 04. 2018      Different TV CZ / SK

 

Marca Anekke provine dintr-o companie spaniolă de familie. Anekke sunt piese neconventionale de moda concepute pentru toate sufletele romantice de toate varstele. Caracteristicile sale unice includ designuri unice, manoperă de calitate și detalii personalizate care împreună formează un întreg perfect.

Brandul prezintă întotdeauna produsele sale în mai multe colecții pentru a se completa reciproc . Elementul principal este o papusa drăguță , similară cu marca Santoro. Fiecare colecție include mai multe genți de mână de diferite forme, portofele, pungi cosmetice, umbrele sau papetărie.

Accesoriile sunt confecționate din piele, au diferite materiale textile și alte materiale de înaltă calitate . Decorați-le cu detalii specifice, broderii și printuri pe care pur și simplu nu le puteți rezista. Anekke este romantică , blândă, inocentă și visătoare. Își poartă fetele și femeile care se bucură de accesorii originale. Noua colectie Anekke pentru primavara / vara 2018 are doua modele. Liberty și Bella Venezia.

Intrati in raiul jucaus ► ANEKKE

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii