+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

August - timpul de tinutele de nunta

  28. 08. 2017      Din lumea modei

Ai observat că cele mai multe nunti in fiecare an , în luna august? De ce asta? Deoarece este luna a opta, iar numărul magic șapte este considerat irelevant? Sau pentru că august semn luna regele fiarelor, care simbolizează puterea și protector al ambalajului său? Este , de obicei , în luna august în fiecare week - end vreme perfectă? Sau pur și simplu pentru că el vrea să?

Oricare ar fi cazul, nu contează, pentru că august vine la îndeplinire, iar dacă nu ești cel care s-au căsătorit, va invitam sa-i chiar acum, în special în culise ei. Să ne uităm înapoi în trecut la ceea ce a purtat acest an nunta luna august.

Recent nunta tematice poarte haine colorate. Ceea ce înseamnă că un cuplu și nunta angajat oaspeții alege culoarea vystylují ,, „de atribuire. Dar acest lucru nu este norma. Avem un sfat pentru tine pe tinuta ta nunta în stil ieftin, plin de culoare, sub formă de decente, krajkovaných rochie Desigual cu accente pline de culoare. Rochie am adăugat strălucitor pantofi pene Melissa , o scrisoare originala de la Calvina Kleina și atemporale Ops bijuterii! obiecte . este minunat că , dacă alegeți acest costum, nu fac o greșeală , pentru că îl puteți folosi în multe alte ocazii.

Un alt sfat pe un costum de nunta, această combinație de culori proaspete. Rochie Desigual combinate cu balerine și Melissa bijuterii Desigual în culori universale , care se potrivesc perfect.

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii