Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 8 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Aveți grijă de fabule, cumpărați originalul!

  %09. %07. %2018      Din lumea modei

De multe ori vă găsim întrebându-ne dacă piesele se află pe site-ul ORIGINAL. Da, sunt! Ne garantam capul pentru asta. Și contractele cu toate mărcile pe care le vindem. Începând cu anul 2008, oferim doar ORIGINALE de mărci mondiale direct de la sediul lor. Și ne urăsc fabulele. De ce? Verificați-l mai jos.

Este posibil să considerăm câteva fapte. Știți că este vorba de o piață gri, de prostituție sau de droguri? Știți că aceste produse nu sunt impozitate? Cumpărați produse care nu sunt impozitate, dar pe care drumurile ne-vă distrugeți doriți? Știți că de fapt cumpărați contrafăcute, susțineți infractorii și adesea organizațiile teroriste? Știți că falsurile sunt produse în secret, fără control de către muncitorii asiatici, în condiții incredibil de îngrozitoare? Știți că sunt adesea copii mici?

Și de fapt, cumpărând și purtând o geantă spune că totul este bine. Nimeni nu o face și nimeni nu mă pedepsește, nu-i așa? Am citit că în Italia și Franța este deja criminală nu numai vânzarea și producerea de contrafacute, ci și cumpărarea acestora. Ok, în cele din urmă, treci. Dar nu ar trebui să fie mai direct în capul nostru? Când fură ceva în magazin și nimeni nu vine la el, atunci nimeni nu ne va pedepsi, nu-i așa? Deci toți vom fura? Și putem lega câțiva copii mici asiatici la masă pentru a ne servi. De fapt, de fapt, ne vinde contrafaceri. Și ne liniștim și mergem pe stradă și gândim ce stele suntem.

5 TIPURI DE PORCELAINE

1) Sigur că știu că am un fejk, dar eu o fac original

Și este necesar acest lucru? De asemenea, mulți oameni știu. Și ești în starea de spirit. Nu ar fi mai bine să salvați pe geantă pentru 2000Kč și să vă bucurați de ea? Înainte de a vă face vreodată îngrijorarea de a fi expus?

2) Sigur că știu că este un fejk, dar spun celor care mă întreabă că nu mă deranjează

Deci începe furtul, bate copiii, vinde droguri. E aproape același lucru.

3) Sigur că știu că este un fejk, dar este făcut în aceeași fabrică

Nu, nu. Asta ți-a spus prietenul tău să te facă să fii nebun, pentru că era jenant că avea o bătălie. Și acum se răspândește ca o avalanșă. Aiurea.

4) Sigur stiu ca am un fejk dar cand nu am originalul, ce sa fac?

Cumpărați un brand mai ieftin. Trebuie să aveți un lucru de dragoste?

5) Nu știu că am o fejk

Acest lucru poate fi scuzat de o doamnă în vârstă de 60 de ani, care nu știe cu adevărat că a cumpărat ceva de genul acesta pe piață și că este de fapt un brand. Sau oameni care sunt prinși pe Internet. Veți cunoaște originalul. Crede-mă. Nu este vorba de a face etichete Efectuarea unei etichete este de aproximativ 500 de ori mai ieftină și mai simplă decât geanta în sine. PS: Imprimați și un certificat absurd

Poate originalele. Sursa. Google.com

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?