Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Avem o nouă marcă de pantofi de plastic - Ipanema

  19. 06. 2018      Din lumea modei

Am venit cu un lucru atât de urât aici și ne-ar plăcea să-i admitem oficial. Ne plac pantofii din plastic. Din moment ce am marcat Melissa, Crocs și Zaxy pe barca noastră de vânătoare, nu mai purtăm nimic pe picioarele noastre. Uneori, uneori, invităm și Conversky sau Hilfigers, dar, într-un fel, este cea mai mare greutate pe biții din plastic, din câteva motive simple. Sunt durabile, atemporale, confortabile, adaptabile și ecologice. Și pentru a ne extinde puțin colecția de plastic, am făcut un nou început la bord. Ipanema.

Ipanema flip flops

Ipanema a fost fondată în 2001 și vine din Brazilia. Un nume special a fost câștigat datorită cunoscuților acrobați din Rio de Janeiro, care este renumit pentru viața nesfârșită. Pantofii nu vor nega originea lor, mai ales pentru că poartă un model, care este plaja pavată Ipanema Calçadão. Unele pantofi au acest model pe tălpi, alții pe branțul interior.

Ipanema

Caracteristica comună a tuturor pantofilor este, desigur, un material numit Flexpand care este 100% reciclabil . Deci, când îți iei pantofii, te vei bucura de tine, dar și de mediul înconjurător. În plus, marca este, de asemenea, accesibilă și se poate spune că prețurile acestor pantofi de calitate sunt mai mult decât acceptabile. Ipanema a devenit faimos pentru cele mai multe flip-flops. Pentru acest brand, flip-flop-urile sunt legendare, iar atunci cand pleci in vacanta si te uiti in jur, in toata lumea, pariezi ca vei vedea o multime de brosme de la acest brand si nu e de mirare. Nici nu am renunțat, nu pentru că am vrut să fuzăm cu mulțimea, ci doar pentru că am vrut să ieșim din ea. Ele nu sunt flip-flops, cum ar fi flip-flop-uri, sunt flip-flops, de calitate și elegant .

Ipanema flip flops

Până acum, se pare că marca face doar flip-flops. Nu te înșeli. Ipanema oferă, de asemenea, sandale elegante sau papuci confortabili . În fiecare an vine un brand cu tendințe și modele diferite în scale și forme de culori nemaivăzute. Deci trebuie să alegeți întotdeauna. De asemenea, alegem cu atenție fiecare dintre noi și ne păstrăm parolele: Fii diferit.

De asemenea, marca Ipanema poartă vedete de la Hollywood, cum ar fi Angelina Jolie, Halle Berry, Kate Hudson sau Ashton Kutcher, cizme iconice și celebrități care iubesc oameni din întreaga lume. Vino și iubiți aceste pantofi uimitori în această marcă.

Pantofi Ipanema

Sandale Ipanema

Mai multe inspirații pot fi găsite în videoclipul nostru pe Diferite televiziuni

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii