+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Black Friday

  18. 11. 2016      Din lumea modei

Black Friday, sau Vinerea Neagra, în Statele Unite și Canada este evenimentul care deschide sezonul cumparaturilor de Craciun si lichidarilor de stoc. Acest eveniment este sărbătorit in fiecare an intre 23-29 noiembrie. În unele țări din America de Nord, Black Friday este sărbătoare națională, iar angajații primesc zi libera.

Desi nu este o sarbatoare autohtona, fenomenul a luat amploare si la noi in ultimii ani, ca mai toate sarbatorile si evenimentele importate de la poporul american.

black vineri

Fenomenului Black Friday s-au alaturat, de-a lungul anilor, zeci de magazine, cu produse dintre cele mai diverse, iar noi, la www.Differenta.ro, nu ne lasam mai prejos, mai ales cand avem cu ce participa, si cu ce va incanta. Piese de moda originale, accesorii, incaltaminte, totul la SUPER PRETURI, care nu va vor lasa buzunarul gol ;)

Si de ce sa pierdeti timpul prin magazine, unde sa va lasati calcati in picioare, la propriu, cand puteti comanda de acasa, in liniste, din comoditatea fotoliului, piesele dvs de moda preferate, de la branduri internationale iubite, ca: Scotch&Soda, Desigual, Melissa, sau O bag. 

Mai ales cand unele dintre produsele selectate au reducere si de 40%! Lasati-va cuceriti de fenomenul Black Friday, si de Differenta! ;)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii