-20 % - GAP + UA cu codul 20EXTRASe termina la 80 ore 39 minute
info@differenta.ro (Noi suntem aici pentru tine)

Black Friday 2020

  29. 01. 2019      Din lumea modei

Ce este Black Friday, si de ce trebuie să cumpărați în timpul acestei "sărbători"? Cum a început totul, și când va fi anul acesta Black Friday? Asta dorim sa va învățam în acest articol. La noi, termenul acesta, de Black Friday nu era foarte cunsocut pana in urma cu cativa ani. Acum deja este incercuit in calendar, iar Black Friday este sărbătoarea tuturor shopaholik-ilor.

Negre vineri

Ce este Black Friday?

Mai simplu ar fi să spunem că Black Friday lansează febra cumpărăturilor dinaintea Crăciunului, când începe o perioadă de lichidari de stocuri și de discount-uri în magazinele online și fizice. Rafturi goale, coșuri pline, și cozi de kilometri. Cel mai mult arata asa in SUA și Canada. Vinerea Neagră provine insa din Statele Unite ale Americii. Este întotdeauna a doua zi după Ziua Recunoștinței, asadar a patra vineri din noiembrie. Black Friday anul acesta va fi pe 29 noiembrie.

Cum a început totul?

De ce "Vinerea Neagra"? Istoria numelui de Vinerea Neagra este o multa, una dintre ei spunând că după Ziua Recunoștinței in SUA au urmat blocaje in trafic, deoarece oamenii fusesera ocupați pentru cumpărături. Doar din cauza congestiei și a altor probleme de trafic, acestei zile i-a fost atribuita culoarea neagra în anii 1960.

În Boemia, Apple a introdus tradiția Black Friday în 2011, oferind mai multe produse într-o reducere. De atunci, această idee a fost preluată de mai multe magazine din Cehia și astăzi puteți profita de evenimentele cu discount în aproape toate magazinele și eshops. În magazinul nostru, sunteți sigur că nu veți putea alege piesele alese. Maximum cu mouse și tastatură.

 

După apariția fenomenului Black Friday în 2011, în 2015 statisticile arată că aproximativ 71% din populația României aflase deja despre acest eveniment important. Studiile arată că cei mai fideli clienți de Black Friday sunt bărbații și tinerii cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani. Multi comercianti indica deja cu mult timp inainte ce reduceri vor avea de BF, asadar nu ramane decat sa fiti pe faza, sa comaprati preturile, si sa alegeti oferta cea mai buna, astfel puteti prinde la super pret produse pe care le-ati pandit tot anul ;)

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?