Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 126 ore 0 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Black Friday 2020

  29. 01. 2019      Din lumea modei

Ce este Black Friday, de ce ar trebui să faci cumpărături în timpul acestei "sărbători", cum a început totul și când va fi Black Friday anul acesta? Aflați în acest articol. În Republica Cehă, până în urmă cu puțin timp, Black Friday era mai mult sau mai puțin un cuvânt străin. Azi, deja încerci să dai ocol acestei zile în agenda ta. Tradus, Black Friday este sărbătoarea tuturor shopaholicilor.

Black Friday

>

Ce este Black Friday?

Simplu spus, Black Friday dă startul cumpărăturilor de dinaintea Crăciunului, când magazinele online și offline încep o perioadă de vânzări și reduceri. Rafturi goale, bătăi în fața tarabelor și cozi kilometrice la casele de marcat. Iată cum arată în SUA și Canada. Black Friday își are originea în Statele Unite. Este întotdeauna a doua zi după Ziua Recunoștinței, a patra vineri din noiembrie. În acest an Black Friday este pe 29 noiembrie.

>

Cum a început totul?

De ce "Black Friday"? Există multe povești despre originea numelui Black Friday, una dintre ele spunând că Ziua Recunoștinței în SUA a fost urmată în mod tradițional de un mare ambuteiaj, deoarece oamenii se înghesuiau să facă cumpărături. Din cauza aglomerației și a altor probleme de trafic, ziua a primit porecla de neagră cândva în anii 1960.

În Cehia, tradiția Black Friday a fost introdusă în 2011 de către Apple, când a oferit mai multe produse la reducere. De atunci, mai multe magazine din Cehia au adoptat această idee, iar astăzi puteți profita de promoțiile de reduceri în aproape toate magazinele și magazinele online. În plus, puteți fi siguri că nu veți pierde articolele selectate în magazinul nostru online. Cel mult cu un mouse și o tastatură.

▶️BLACK FRIDAY ◀️

>

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?