+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz - poarta ta către lumea modei

AȚI FOST NEGRU!

Pe această pagină veți vedea în curând capturile de modă din Black Friday din acest an, care vor fi puțin diferite.

Când ne așteaptă BLACK FRIDAY?

Cerc în calendar! Cea mai mare vacanță la cumpărături a anului, Black Friday, anul acesta se încadrează vineri, 29 noiembrie 2019.   Treziți-vă un vânător sau un vânător de stil în voi și obțineți o nouă pradă de modă în garderoba dvs. în această zi, cu o reducere semnificativă.

Știți ce înseamnă BLACK FRIDAY?

Black Friday, sau Black Friday, își are originea în SUA și de acolo popularitatea sa s-a răspândit în toată lumea. Black Friday are în mod tradițional vineri după Ziua Recunoștinței și este însoțită de reduceri uriașe. Este originară de Black Friday, în 1929 , când prăbușirea bursei din New York a declanșat o criză economică și unii comercianți au organizat o zi de reducere pentru a oferi clienților un gust pentru cumpărături. Evenimentul a devenit popular de-a lungul anilor, iar astăzi Black Friday este una dintre cele mai populare zile de cumpărături ale anului.

Nu pot aștepta?

Desigur, puteți cumpăra haine elegante la un preț avantajos înainte de „amurgul cu reducere”;) Descoperiți ce piese frumoase avem pentru dvs. chiar acum în categoria DISCOUNTS și VÂNZARE .

PRO_NI_1 PRO_NEJ_1 [1].

Vrei să afli mai întâi despre reducerile și promoțiile viitoare la Different.cz? Deci, asigurați-vă că ne urmăriți:

Pe Facebook ▶ ️ Urmați-ne
Pe Instagram ? ▶ ️ Da, vă rog
Sau, în timp ce așteptați, consultați ▶ čekání YouTube ! Ne puteți găsi și noi acolo.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii