-15% Reducere cu codul EXTRA15Se termina la 60 ore 9 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

BOTY DESIGUAL

  20. 02. 2019      Different TV CZ / SK

ÎNCĂRCĂRI DESIGUALE

Bună ziua, îl cheamă jarooo!

Unii dintre noi se bucură de cadouri frumoase de iarnă. Ei călătoresc la munte. Se schiază și se bucură de iarnă. Iar unii (cealaltă jumătate) caută cu nerăbdare începutul primăverii. Și știi ce? A venit!

Ei bine, bine. Ai dreptate că mai rămân câteva zile până la începutul oficial al primăverii, dar îl simți? Ceva în aer. Ceea ce seamănă cu adevărat cu primăvara. Noi la Differentu o simțim, așa că ne pregătim în mod constant piese noi pentru acest sezon de primăvară și vară 2019. Ca și piesele noi de pantofi Desigual SS19.

Pantofii de dama Desiugal pentru acest sezon sunt aici! Prin urmare, în episodul DifferentTV de astăzi vom introduce modele noi, din care primăvara radiază literalmente. Veți afla ce motive, culori, forme și modele au pregătit pentru dvs. în Desigual. Și că le-a pasat.

Oferta este într-adevăr grozavă și ai prima ocazie să alegi cu adevărat, dar chiar cele mai tari noutăți pe care ți le-am pregătit. Dacă încă nu ezitați cu privire la ce pantofi noi de primăvară să alegeți, acum este momentul potrivit.

Descoperiți primele piese frumoase de primăvară ale încălțămintei Desigual pentru femei.

DESIGUAL

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?