Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Broderie pe denim

  02. 10. 2017      Din lumea modei

Pentru iubitorii de minimalism, această tendință pare să arunce în aer, broderie dar ele sunt aproape peste tot. Ei ne amăgesc încerca să ademenească. Frčí motive florale ( în special trandafiri), plante, animale și alte modele fine în mai multe culori , astfel încât fiecare dintre noi a venit în propria lui. Mână în mână cu ei, mersul pe jos și patch - uri, care au început acest stil ludic încă de anul trecut.

broderie asortate nu poate lipsi denim nemuritor în industria modei , care a numit sfios universală. În plus, piesele din denim au fost mult timp ridicat la un haine de lucru pur pentru modele de moda cu un domeniu larg de acțiune. Iubiților blugi, tricouri, džísky noastre denim si rochii sunt obtinerea prin broderiile, o nouă dimensiune. Acționând jucăuș și romantic, și de aceea ne place și doresc să poarte chiar mai mult. Un absolut must-have pentru acest sezon este o lungă tricou Desigual ! Mai taie și abordarea originală de a purta și de a purta întotdeauna te măriți cu pantalonii și legínům ei, pentru a lucra sau de la o dată.

tricou denim Desigual

În cazul fusta din denim pentru recuperare broderiilor de aur ale genunchiului îți taie răsuflarea detaliu pe care nimeni nu poate trece cu vederea. Fuste mulțumită lor are simt de lux, deci nu poate fi combinat cu sport, casual, dar, de asemenea, topuri mai elegante.

tricou denim Desigual

zilele reci este în creștere, și așa mai face parte din blana tinuta de zi cu zi , care vă va ține de cald în corp și suflet. Denim jacheta Desigual cu gluga de blană și buzunare și mâneci brodate și se potrivește exact blondele, brunete, roscate bine.

jacheta denim Desigual

În cele din urmă, există , de asemenea , pantaloni vreodată nejnositelnější - blugi. Aceste „Boyfriend“ sclipește pietre broderie si argint de aur, și astfel nu este absolut normal.

negru blugi Desigual

Dar dacă nu sunt confortabile , cu toata tinuta, nu contează ajung pentru mâncare, și stil simplu , care duce la perfecțiune. Irezistibil ca punga Desigual în broderie stil etnic înăsprit la cel mai mic detaliu. Puteți să-l transporta în mână, dar, de asemenea, peste umerii lor și fiecare trecator va fi de invidie de ea.

geantă de mână Desigual

 

Deci, dacă trebuie să scadă încă nu a dobândi nici o piesă brodată, este timpul să se schimbe rapid! :-)

Publicat: Kateřina Švelchová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii