Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Brrr... Salvați-va picioarele!

  13. 11. 2017      Din lumea modei

Iarna este deja aici, și pentru ca a ne fi cald la picioare este esential, si de baza, trebuie evident sa fim atente ce alegem ca si incaltaminte pentru iarna. Cu siguranta avem nevoie de piese de calitate, care vor rezista cateva sezoane, elegante, și funcționale. Baza, cu toate acestea, sunt șosetele calduroase. Și pentru că șosetele albe și negre clasice sunt plictisitoare, avem pentru dvs niste sfaturi si trucuri, cum sa va arate bine picioarele. Pentru asta, alegeti sosetele Happy Socks.

Sosetele Happy Socks sunt populare in randul barbatilor care iubesc stilul smart&casual, sau se pot purta la orice.  Prin urmare, acestea sunt potrivite atât la un outfit elegant, cat si la un outfit sport, și nu aveti motive sa va fie rușine. Dimpotrivă, lasati-le la vedere, sa priveasca lumea, si lumea sa le priveasca. Le puteți purta atât la adidași, cat si la pantofi eleganti.

Odată ce ați vor incepe sa va inghete picioarele, va va disparea usor și zâmbetul de pe buze. Și ar fi pacat. Picioarele la caldura sunt fundamentul unui zâmbet frumos. Așa că am pregătit o selecție a celor mai frumoase cizme de iarna EMU și Converse ;) Le veti adora..

Cizmele pentru femei de la Emu sunt realizate din materiale naturale, de înaltă calitate. Pielea si lana de oaie australiana regleaza temperatura, astfel încât picioarele în ele nici nu transpira, nici nu îngheata. Au talpa creata anti alunecare. Această colecție aduce o mulțime de stiluri si culori, iar noi credem că 100% veti alege ceva!

cizme EMU

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii