Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Butter Kings - brand nou de accesorii pentru casa

  %28. %01. %2019      Din lumea modei

An nou - brand nou! Butter Kings are un nume usor inselator, nu are legatura nici cu untul, nici cu vren rege. Insa creeaza piese cu adevarat interesante si in design atipic, unic, regesc, care va transforma casa intr-o opera de arta. Motive vesele, design interesant si jucaus, pe care nu le veti vedea la toata lumea.

Butter Kings

Produsele brandului Butter Kings are conștiința unui grup de iubitori de design entuziaști și combina utilul cu frumosul. Creează și oferă accesorii pentru casa, cum ar fi așternuturi, perne decorative, covoare, pături, cani sau coșuri multifuncționale, sau pungi care pot fi folosite ca compartiment de depozitare sau ca un coș de rufe funny.

Brandul Butter Kings a luat nastere din maini pricepute cehesti, si sunt create cu dragoste pentru moda, si pentru casele dvs, pentru a arata vesele, si unice. 

 Atunci inveseliti-va casa, ziua, apartamentul, si mai ales, pe dvs insiva. Caini amuzanti/buldog, panda nervosi, inscriptii funny, pasari, orhidee si motive exotice. Chiar nu ar trebui sa va lipseasca din casa aceste piese superbe!

Butter Kings Longevity

 

 Butter Kings Buldog

 Butter Kings Black Wings

 Butter Kings Flamingos

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?