+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Butterfly Twists - pantofi cu ingeniozitate

  13. 10. 2016      Din lumea modei

Butterfly Twists este brandul care aduce pe piata modei originalii pantofi in design pliabil, creati pentru fiecare femeie activă, fără restricții de vârstă. Balerini, cizme, flip - flop, sau cizmele de cauciuc, sunt nu doar incredibil de confortabili (datorita spumei de memorie), dar se si pot reduce, prin impachetare, la dimensiuni minime, economisind astfel si mult spatiu.

Balerinii originali au fost proiectati pentru a fi ușor de transportat, chiar si in geanta, de purtat, si de incaltat, pot si purtati în orice moment al zilei, cand pur și simplu va dor picioarele de la tocuri, exista alternativele acestea convenabile, fără tocuri. Ii puteti avea întotdeauna cu dvs în poșetă, in torpedoul masinii, sau în sertarul de la birou.

Butterfly Twists au fost creati în 2007, în Anglia, și de atunci au devenit mai mult decat un brand popular, au devenit un stil de viață, si sunt deja vanduri in peste 50 de tari din lume. Butterfly au devenit pur și simplu sinonim cu moda practica, cu creativitatea, și inovația.

În plus față de purtarea zilnica, Butterfly sunt potriviti în special pentru:

  • călătorii comode
  • condusul masinii în condiții de siguranță
  •  birou - fie veniti in ei la birou, fie ii puteti tine intr-un sertar, si ii puteti scoate cand pur si simplu va dor picioarele de la pantofii cu toc.
  • la petreceri, baluri, nunți, sau alte evenimente sociale.
  • în timpul sarcinii, și in îndeplinirea obligațiilor de mamica.

Pantofii nostri au câștigat atat de multe aprecieri, si au schimbat viețile purtatoarelor lor. Fie la cumpărături, in călătorii, sau la distracție, noi credem că fiecare zi cu Butterfly Twists poate fi o aventură.

Mesajul Butterfly Twists este simplu - inspiram femeilor in a trai o viață fără limite, in a se simti minunat, in a se distra, in a fi relaxate! ;) 

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii