Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 124 ore 12 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

CĂCIULI DE IARNĂ LA DIFFERENT.CZ

  30. 11. 2018      Different TV CZ / SK

>

Pălării de Iarnă

>

Brrr. E frig, nu-i așa? Și asta te-a surprins? Dacă ai răspuns DA, videoclipul de astăzi de la Different TV este pentru tine.

>

Să nu ne facem iluzii. De fapt, înghețul ne-a luat și pe noi puțin prin surprindere, dar am fost totuși pregătiți. Știi de ce? Pentru că, deși era încă cald, încă mai alegeam și căutam cele mai bune piese de modă care să ne reprezinte și să ne împodobească pe tot parcursul iernii.

>

Să trecem la treabă. Am adunat câteva piese foarte luxoase, care par a fi de bărbați, dar care arată foarte, foarte bine și pentru doamne. Cum ar fi aceste pălării Calvin Klein în diferite stiluri. Cu un simplu logo CK sau cu broderie CalvinKleinJEANS. Chiar și Nika și Simcha arată bine :)

>

Dar dacă preferați pompoane, nicio problemă. Deha sau Calvin Klein au câteva piese pentru tine. Așa că depinde de tine pe care o alegi.

>

Și știți ce? Avem câteva noutăți direct din atelierul nostru Differenta. Pentru iarna viitoare, avem câteva pălării cu pompon la care ne-am gândit foarte mult. Acestea sunt fabricate în Republica Cehă și cu dragoste.

GIFT TIPS

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?