Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Când hainele, schimba o femeie - sau o rochie Desigual SS 18

  26. 01. 2018      Din lumea modei

Dragi femei, așa cum vorbim, rochie ar trebui să fie o parte integrantă a vieții noastre, nu numai pentru că acestea sunt convenabile, dar tocmai pentru că femeile fac femeile. Rochii își pot permite orice doamnă, doamnă și amanta de toate vârstele și de caractere, aceasta depinde doar de stil și culori bine alese. Cu toate acestea, atât bărbați cât și femei iubesc haine. Rochie chiar și necesită o mulțime de oportunități, cum ar fi o minge sau o nuntă. Rareori vezi o femeie la o nuntă sau la o minge într - un costum de pantaloni. Așa că atunci când am spus că femeile rochie pentru doar fac parte, am dori să se introducă te îmbraci din noua colectie Desigual pentru primavara / vara 2018, care poate fi purtat cu diferite ocazii, dar chiar și așa.

Desigual recent , inclusiv colecția actuală reprezintă o diferite stiluri de rochie care flateaza fiecare figură, sau își pot permite fiecare femeie. Cele mai multe, cu toate acestea, utilizate pentru a fi sălbatic și colorat Desigual, care a fost recent cazul. Desigual este faptul atât de culoare și chiar și cele mai modeste, piese de câmpie, subevaluate. Deci, pentru a avea ceva cu adevărat fiecare.

rochii Desigual ar fi minunat doamnă în doamnelor garderoba ta, cu siguranță , nu dor, iar acest lucru din mai multe motive:

  1. Material - de cele mai multe rochii sunt realizate din materiale de calitate și plăcută
  2. Comoditate - o mulțime de reduceri este cel mai confortabil
  3. Style - Dacă purtați o rochie Desigual, au un stil distinctiv - pentru că fiecare piesă este original, la fel ca tine

Desigur, există mai multe motive pentru acest lucru, dar trebuie să vii singur! Cel puțin puteți începe prin permițându-a inspirat cu aceste piese, iar apoi să le ia pentru a se îmbrăca. Și crezi sau nu, vei fi încântat!

rochie Desigual

rochie Desigual

rochie Desigual

rochie Desigual

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii