Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 43 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Caciuli de iarna Tommy Hilfiger

  %21. %11. %2018      Din lumea modei

Temperaturile scad in termometre, iar pronosticurile în fiecare zi anunta scaderi ale temperaturilor, asadar iarna rece si dura este inevitabila. Este timpul să ne tinem fiecare parte a corpului la caldura, mai ales capul. 

Uitați de momentele când mamele ne obligau sa purtam caciuli, si le ascundeam, purtandu-le doar in caz de urgență, adică atunci când afara erau -17 grade, sau la munte, la "schi". Acum, exista atat de multe varietati de piese de moda superbe pentru a ne acoperi capul, incat a avea capul acoperit este o placere, nu doar o necesitate, in fiecare zi! Va sfatuim in legatura cu caciulile Tommy Hilfiger, sunt irezistibile!

Caciulile Tommy Hilfiger sunt in culorile brandului, adica albastru inchis, rosu si alb, pe alocuri completate de griul trendy. Modelul frumos, dar si materialul de calitate, sunt doar niste detalii sigure.

Alegeti o caciula inegalabila cu mot moale, nu va veti pierde in multime cu ea, sau o sapca sport, pentru un outfit cu adevarat cool.

Tommy Hilfiger čepice s bambulí

 čepice Tommy Hilfiger

Caciulile Tommy Hilfiger le puteti completa cu saluri Tommy Hilfiger in aceeasi combinatie de culori, si in acelasi design, asa ca veti obtine un outfit complet, extrem de chic.

Tommy Hilfiger

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?