Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 39 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Cadou pentru ziua de Valentine - ce să cumpăr?

  %28. %01. %2019      Cum sa te imbraci

În fiecare an rezolv ceea ce este o femeie pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Și probabil că îmi voi rupe capul. Puteți să vă sfătuiți sau să îmi dați câteva sfaturi despre ce o femeie ar aprecia Ziua Îndrăgostiților? Îi place de modă, dar mi-e frică să cumpăr hainele ei etc. Mi-a plăcut o lumanare? Îmi place să-ți ascult sfatul despre un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Și cred că mai mulți oameni se vor încânta și vor inspira.

Raspuns

Cadouri de Valentine sunt alchimia :) Jumătate dintre oameni sărbătoresc și îl iubesc, jumătate nu-i place. Dar credem că atunci când oamenii se bucură și se bucură de ei înșiși, asta nu este niciodată suficient :) Cele mai frecvente cadouri sunt conform statisticii cehe:
  • flori
  • ciocolată
  • lenjerie de corp

Florile și ciocolata sunt peste tot. Nudaaaaa. Și, ca cadou de Ziua Îndrăgostiților, puteți încerca lenjeria lui Calvin Klein . Și din chestionarul nostru, se părea că femeile erau foarte mulțumite de lumânare. Poate că femeile sunt modeste, așa că nu doresc ca bărbații să tragă cadouri scumpe. E frumos din partea lor, nu-i așa? Deci, încercați lumanarea Yankee Candle . Suntem 100% siguri că veți fi mulțumiți de fiecare femeie;)

Yankee Candle - cadou pentru Ziua Îndrăgostiților