Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 38 ore 0 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Cadouri de Crăciun în ultimul moment

  22. 12. 2020      Din lumea modei

Timpul se scurge ca apa, iar ziua de Crăciun este chiar după colț.

Nu ați avut timp să cumpărați cadouri la timp sau credeți că aveți puține dintre ele și totuși ați dori să cumpărați niște lucruri mărunte în grabă? Avem un sfat pentru tine. Ajungeți la un voucher cadou !

Voucherul este un cadou popular pentru bărbați și femei cărora , de exemplu, le este frică să nu trebuiască să se potrivească cu gustul lor. Va fi pe placul unei mame care poate cumpăra o rochie nouă frumoasă pentru el, un tată, pentru tricouri de marcă foarte confortabile sau chiar o bunică care iubește lumânările parfumate Yankee Candle .

Nu te descurci cu un cadou pentru un prieten? Un voucher cadou îi va evoca cu siguranță un zâmbet, mai ales dacă iubește bijuteriile Guess sau tricourile confortabile Calvin Klein .

Poate valora de la 500 CZK la 5.000 CZK. Depinde câtă bucurie doriți să le oferiți destinatarilor. Valabilitatea lor este un an întreg și oricine poate cumpăra pentru ei nu numai ceva frumos de purtat, ci și accesorii la modă, pantofi eleganți sau decorațiuni de uz casnic de designer.

În plus, trimitem voucherul cadou electronic,
deci poți fi sigur că îl vei avea în copac 100% la timp :-)

Cadouri de Craciun

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?