Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 37 ore 12 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

CALVIN KLEIN ACCESORII DE MODA

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

CALVIN KLEIN

>

Calvin Klein a decis să dea produselor sale nuanțe strălucitoare de culoare pentru acest sezon.

Principalele sunt fucsia și rozul.De ce aceste culori Este destul de simplu, se potrivesc cu absolut orice. Indiferent de ținuta ta. Dacă ești brunetă, brunetă sau blondă, nimic nu este o problemă. Se va potrivi întotdeauna cu tine și, cel mai important, îți va sta bine.

/ p>

Calvin Klein vine în mod tradițional cu foarte popularele genți, eșarfe și cu șepci, pe care le-ați apreciat în mod deosebit. Concentrându-ne mai mult pe gențile de mână, avem o formă unică și nouă. Este o geantă de mână frumoasă servieta care are nenumărate caracteristici. Îl puteți purta pur și simplu în mână sau îl puteți purta elegant pe umăr (ca un crossbody). Această superbă geantă de mână are numeroase avantaje, așa că nu ezitați să nu ezitați să vizionați videoclipul. Simcha le va enumera pe toate pentru tine.Și sunt multe!

>

În plus față de gențile menționate mai sus, curelele reversibile sunt, de asemenea, interesante în colecția din acest an. Este un fenomen în curs de apariție despre care veți auzi cu siguranță. Veți auzi despre ele mai ales în videoclipul nostru, așa că ascultați cu atenție, dar și priviți cât de frumoase sunt. Pentru noi, a fost din nou dragoste la prima vedere!

>

Și dacă sunteți interesați de mai multe noutăți, click pe video pentru a vedea ce piese frumoase au pregătit pentru voi designerii de la CK.

>

CK CABELS

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?