Black Friday! 15% REDUCERE cu codul BLACKSe termina la 47 ore 28 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Care sunt tendințele modei în 2018?

  04. 07. 2018      întrebări generale

Bună ziua,

ce tendințe de modă au acest an?


Kateřina Hrubá

Raspuns

Dragă Katko,

o mulțime de designeri de modă au obținut literalmente această tendință. Pentru că se pare că a luat colecțiile de primăvară și de vară și le-a pus în haine de toamnă și de iarnă. Care este un avantaj extraordinar care ne-ar putea salva portofelele într-un fel.

Culorile de bază ale acestui an sunt: portocaliu, galben, violet sau roșu, în nuanțe mai dulce. Tendințele sunt roz - roz , bomboane, roz și roz. În toamnă, nu trebuie să pierdeți rujul maroniu, cămilă, kaki sau prune în dulapul vostru .

Materialele preferate din acest an, cum ar fi catifea sau piele de piele sunt, de asemenea, returnate. Și motive de animale, dungi, preppy zaruri și flori.

În ceea ce privește editarea, lungimile distinctive ale tocului de rochie și fustă din acest an , cusăturile vizibile ale pantalonilor în diferite tonuri de culoare, rochia care curge cu dantelă, costumele de pantaloni, un amestec de stil sportiv și elegant . Pe scurt și bine, va fi colorat și elegant.

tendințele modei 2018

O zi plăcută pentru www.different.cz, dorește Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii