Gasiti iepurasul cu codul pentru o reducere de 20%Gasiti iepurasul + 20% reducereO VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Ce culori pot fi combinate împreună și care, dimpotrivă, în orice caz, nu-i așa?

  08. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am o mică problemă, o combinație de culori. Îmi place purtarea atât negru si maro la baza, ce culori pot fi combinate și care, prin contrast, nu se potrivește? Pot să le combine împreună?


Iva Knechtová

Raspuns

Dragă Ivo,

combinație de culori negru și maro descurajata, în cazul în care acesta este un maro închis spre negru. Dacă optați pentru nuanțe de negru, dar mai ușoare, cum ar fi alune, caramel sau ruginit, așa că vă recomandăm contrariul. Cu toate acestea, în cazul în care vă sfătuiască o culoare universală la maro și negru, puteți alege albastru. De exemplu, dacă purtați pantofi maro cu pungă negru și maro și negru, apoi haina de culoare albastru închis cu siguranță, nu poate merge prost. Ambele culori vor arata bine , dar , de asemenea , sub formă de pudră, alb, bej, benzină, kaki și toate aceste nuanțe ,, neutre“.

Culorile care se potrivesc împreună într - adevăr sunt: mov, verde , maro închis la negru. Estimăm că acest cap. Nu vă faceți griji, de exemplu, ci mai degrabă se combină portocaliu cu roz, nu arata rau. Recent, de asemenea, numit de zbor. Monocrom utilaje. Acest lucru înseamnă, de exemplu, o combinație de visiniu de sus cu partea de jos visiniu , etc Dar dacă nu se tem de culori, ajunge pentru marca Desigual , care are o mare talente de culoare și toate combinațiile de culori pe piese individuale arata intotdeauna bine.

Desigual

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii