Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 7 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Ce este moda durabilă?

  %16. %04. %2020      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

pe site-ul dvs. am găsit mai multe produse numite ECO și menționați și conceptul de modă durabilă. Ați putea vă rog să îmi spuneți exact ce înseamnă această etichetă și ce mărci acoperă?

Multumesc

Tereza H.

Raspuns

Dragă Terezo,

Da! Într-adevăr, am extins recent selecția mărcilor de pe Different.cz de cele organice!

Știm că industria modei este a doua cea mai poluantă industrie la nivel mondial. Și pentru că ne place planeta noastră, am decis să începem să lucrăm cu branduri care sunt menționate drept mod durabil sau corect.

Moda durabilă se află în special sub auspiciile mărcilor care încearcă să-și reducă amprenta de carbon, ceea ce adâncește încălzirea globală și nu contribuie la ecosistemul general. Totuși, aceste mărci nu uită de materialele utilizate în producție. Îmbrăcămintea este realizată din materiale inovatoare și din fibre naturale sau reciclate. Unele materiale sunt adesea certificate ca organice sau vegane , iar acest lucru se aplică și încălțămintei. De asemenea, este supravegheat consumul de apă utilizat în producție, pe care mărcile încearcă să le reducă la minimum. Moda corectă nu uită de condițiile de muncă ale angajaților din producție. Fără muncă de copii!

De exemplu, descoperiți:

Ia moda cu un sentiment bun!

Fluture Ballerina Bej

Markéta dorește o zi frumoasă echipei Different.cz