Extra reducere 15 % cu codul COLETARIA la toate produsele + transportul gratis!Se termina la 123 ore 42 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Ce haine pentru excesul de greutate?

  11. 01. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Toată viața mea am fost figura subțire și fermă și am purtat numai rochii si fuste mini, pantaloni mai mici, mai ales cu privire la activitățile sportive. Acum am doi copii și caracterul meu îndeplinit într-un fel. Nu rochii iubita ta nu se potrivesc, din păcate, eu nu pot vărsat în greutate, dar dragostea mea pentru rochii și fuste încă, așa că aș dori să consilieze ce haine sunt potrivite pentru femei supraponderale?


Elizabeth ceceni

Raspuns

Dragă Eliska,

rochie costum de fiecare femeie, indiferent de statura lor, din moment ce hainele fac femeia o femeie adevărată. Doar trebuie să-și rezolve o potrivire adecvată. Recent, un foarte popular supradimensionat tăiat pentru a ascunde defectele și de a evidenția meritele. In vara, recomandăm purtarea curele late, decolteu adanc este , de asemenea , prevalează întotdeauna. De exemplu, vă recomandăm o rochie Desigual , indiferent dacă cei supradimensionat sau tăiate special , astfel încât, de exemplu în abdomen sunt pliate special tesatura si fusta asimetric, astfel încât figura măgulitoare.

rochie Desigual

Bună ziua, nu de la www.different.cz

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii