+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Ce jachete si pardesiuri de primăvară recomandati pentru acest sezon?

  05. 03. 2017      Cum sa te imbraci

Care sunt tendințele în acest an pentru jachete și paltoane? Vreau să-mi cumpar ceva de primavara, dar imi doresc ceva diferit si original. Ce mi-ați recomanda?


Martina F.

Raspuns

Draga Martina, 

dacă sunteți în căutarea unor piese cu adevărat originale, v-am recomanda cu siguranta ineditul Desigual. Colectia de primavara/vara 2017 tocmai a aterizat la noi, si depozitul nostru este plin de piese originale, atipice, de paltoane și jachete. Depinde dacă preferați să purtati piese sport, sau elegante. Multe dintre ele se pot combina atat la outfit-uri sport, cat si la outfituri mai elegante.

In plus, sezinul acesta, Desigual vine cu piese care sunt ceva mai moderate ca si culoare, și mai degrabă preferă stilurile, cum ar fi un stilul Boho chic, care este un stil atemporal. Acest stil este inspirat din anii 70, din stilurile  hippie si gipsy, și prezintă haine confortabile, cu teme pline de imaginatie, si accesorii. Bineînțeles că nici cu o jacheta din denim nu veti da greș. Desigual nu a dat gres niciodata cu jachetele de jeans, oferind jachete compuse din mai multe materiale, aplicații 3D bogate, broderii, și alte accesorii si aplicatii. 

Desigual hanorac

O zi bună, Eliza de la www.differenta.ro

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii