+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Ce pantofi de la nuntă?

  23. 02. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

În luna august mă căsătoresc, am un pic atipic rochie de mireasa alba, fusta din față este mai scurtă și are o siding fund lung, aș dori să-și pună ceva neconvențional. M-ai recomanda?


Elizabeth Obermajerová

Raspuns

Dragă Eliska,

Astăzi, în imaginația nu cunoaște limite de moda, asa ca esti destul de norocos, în sensul că o rochie de mireasa poate fi atât practic orice tip de pantof. Indiferent dacă alegeți perfectă tocuri, sandale sau ace balerini, merge prost, dar dacă aveți de gând ceva extravagant recomanda cu siguranta teniși Converse .

adidași mici pentru a purta rochii si fuste, iar în cazul în care a fost purtat si partenerul tau viitor, ai un costum foarte bine coordonat și voință, printre altele, aspect luxos chiar si pentru fotografii de nunta. Și cel mai important, va avea un pantofi foarte confortabil, care îndură toată ziua nunții și seara și atât teoretic, cât și practic, poți spune că ai la nunta ta adidași literalmente au dansat. Dacă ați fi dorit să aibă o nunta extravagante și să fie un pic diferit, ai răspunsul.

Frumoasă zi pentru www.different.cz Nikol.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii