Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 19 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Ce poartă bloggeritele?

  %30. %07. %2018      Din lumea modei

Nici fashion guru, nici modele, acum lumea modei este condusa de bloggerite. Da, prieteni, totul se invarteste acum in jurul retelelor sociale, totul se intampla in online, si in loc de fashion week-uri inspectam instagram-ul, pentru a primi noi doze de inspiratie. Poate vi se pare ca exageram putin, insa nu exageram deloc. Suntem in goana dupa instafrinds si like-uri, urmaritori, si foarte multi/e chiar traiesc si se intretin din asta. Astfel este prioada aceasta in care traim noi, si ne bucuram de ea asa cum este. Pentru ca urmarim viata zilnica a unor persoane interesante, care ne inspira, si ne plac.

Dupa cum stiti, iubim tot ceea ce este DIFFERENT, si urmarim si noi niste bloggerite interesante, care, dupa pararea noastra, sunt "different". Si pentru ca avem deja o colaborare cu ele de ceva vreme, ne-am hotarat sa vi le prezentam. Daca le cunoasteti, este O.K., daca nu, va vom arata ce piese de la Different poarta ele. 

Terez_matka este o femeie superba, care pe instagramul ei prezinta nu doar viata ei de mama, impreuna cu copiii, dar si piese superbe de moda. Stie sa combine perfect piesele, si nu se teme. Si mai ales, ii sta super bine in ele! Ceea ce demionstreaza si acest outfit, cu o maxi fusta Desigual, si tenisi albi Converse

Siminka

Vladenka

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?