Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 124 ore 38 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Ce să îmbraci peste un costum de baie?

  23. 06. 2021      Cum sa te imbraci

O zi buna,

Sunt mai puternic și vara îmi place să arunc ceva peste costumul meu de baie pentru a acoperi o parte din cutie când nu mă scald sau fac plajă.

Deseori un prosop îmi este suficient, dar aș vrea să ajung la ceva mai original și mai ales mai elegant :-) Nu ai avea un sfat pentru mine? Mulțumesc foarte mult, Radek.

Raspuns

Buna Radko,

Avem câteva sfaturi pentru dvs. pentru cămăși și rochii grozave , care nu sunt doar ideale pentru acoperirea neajunsurilor, ci mai ales pentru a vă potrivi pe plajă sau în piscine, când mergeți la o băutură sau doar la o plimbare.

Preferatele noastre sunt cămășile Desigual mai ușoare, mai lungi, cu modele frumoase colorate și croiuri mai libere plăcute. Lucrul perfect la ei este că nu trebuie să le porți doar peste un costum de baie, ci și în verile în timpul săptămânii pentru pantaloni sau pantaloni scurți.

Dar dacă preferați să ajungeți la o rochie , o veți găsi și la acest brand. Înfășurat, ușor, delicat și potrivit pentru fiecare personaj.

Credem că sfaturile noastre de modă vă vor atrage atenția și că vă veți bucura din nou de vară un pic mai mult cu ei :-)