+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Ce teniși Converse se poarta in primavara si vara 2018?

  09. 03. 2018      Din lumea modei

Este aici! Tocmai am primit prima serie de tenisi Converse din noua colectie, primavara/vara 2018. Cum sunt? Din nou, legendari! Respectiv, legendari si perfecti! Am primit o mulțime de piese foarte interesante, care, credem noi, sunt differente. Și, de cateva dintre ele, ne-am indragostit imediat. Să le vedem, atunci!

Brandul de moda Converse nu este necesar să vi-l mai prezentam, pentru ca deja va este foarte familiar. Pe piața a apărut în urmă cu mai bine de o sută de ani, așa că, probabil, cam greu sa il intreaca cineva, pentru ca fiecare dintre noi are in raftul de pantofi cel putin o pereche Converse.

Cu toate acestea, ar trebui să spunem că, pe langa clasicul model Chuck Taylor All Star, se întorc piese ale tipului One Star. Clasicii Chuck Taylor All Star au venit atat in model pana la glezna, cat si scurt. One Star avem atat in model textil, cat si in varianta din piele. Fiecare este diferit,  cu toate  acestea, toti au ceva in comun. Sunt pur si simplu Converse, ceea ce inseamna ca cel putin o pereche ar trebui sa aveti. Fiecare are de unde alege!

Brandul Converse este un brand care are o mulțime de superlative, și 5 dintre ele sunt:

1) Perfecti

2) Lucrati in detaliu

3) Confortabili

4) Frumosi

5) Avantajosi.

Luând toate superlativele si punandu-le impreuna, obtinem pur si simplu, brandul Converse.

Și despre ce este colectia din acest an? Cu siguranță, despre tine. Despre tine, cel care iubesti stilul army, dar si despre tine, care nu te temi sa experimentezi, precum și despre tine, iubitorul stilului rock.

Converse One Stea

adidași Converse

adidași Converse

adidași Converse

adidași Converse

adidași Converse

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii