Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 2 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Cele mai frumoase piese de toamnă

  %12. %10. %2020      Din lumea modei

Trăim una dintre cele mai colorate toamne...

În ultimele zile, natura a început să se joace din nou și a reușit să coloreze întreaga noastră frumoasă țară. A reușit să evoce din nou o atmosferă minunată de toamnă... Și voi simtiti așa? Simtiti parfumul de toamnă, care cu siguranță are ceva aparte?

Și indiferent daca preferati sau nu toamna, noi, la Differenta, apartinem primei echipe, care iubeste toamna. Iar anul acesta am încercat cu adevărat și ne-am inspirat din gama largă de culori care ne înconjoară. Am selectat pentru voi piese de toamnă cu adevărat frumoase, cu care ne vei ajuta sa animam străzile modei.

Cel mai esențial accesoriu de modă din zilele următoare va fi cu siguranță o geaca calduroasa, sau un palton elegant. De aceea, cu siguranță nu veți face o greșeală atunci când vă uitați la gecile si paltoanele Desigual, Ichy și/ sau Trendyol. Este incredibil ce lucru au depus mărcile individuale pentru a surprinde adevăratele culori de toamnă.

Toamna este cunoscută pentru că este ploioasă, rece.. Pe lângă jachetă și paltoane, pe care le vom amâna din nou mult timp, ți-am pregătit un poncho elegant SimpoSunt cusute manual și sunt create in Cehia.


Nu uitați de accesorii precum eșarfe, șaluri, mănuși și pălării de iarnă. Avem o gama foarte diversa, așa incat, inspirați-vă. Aruncați o privire la noile piese la modă pentru toamnă, pentru care puteți profita acum de o REDUCERE de 15% cu codul COLETARIA. Și pentru că ne place foarte mult și ne bucurăm să îi facem pe ceilalți fericiți și, mai presus de toate, pe voi fericiți, am pregătit transport gratuit cu Coletaria, care livreaza in peste 4.000 de puncte de distribuție. Rapid și sigur.

Zâmbește, pentru că este necesar astăzi și nu uita... Va fi bine!

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?