+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Chilipir marca Emu

  26. 06. 2017      Din lumea modei

Vânzări continuă, astfel încât să puteți aminti vara de pantofi de lux marca Emu la un pret mare. Emu este un brand pantofi, produse din piele naturală. Gradul de conștientizare la nivel mondial a venit datorită unui válenkám populare de piele de oaie autentice și lână, dar trebuie spus că cizme Emu nu sunt doar.

cizme EMU

Actualul Colectia primavara / vara 2017 marca cizme Emu nu sunt cu siguranta, dar sandale, balerini, stilettos sau pene pantofi, adidași sau kotníkovky perforat. Pantofii sunt realizate din piele de calitate, acestea sunt plăcute, confortabile și atemporal. Deci, nu numai că va dura mai multe sezoane datorită manopera de calitate, dar neokoukají doar repede.

Și , din moment ce calitatea, designul atractiv și de brand are costuri întotdeauna ceva, puteți profita acum de marile noastre reduceri la marca Emu si cumpara pantofi de la un preț de chilipir. Cele mai multe dintre cizme Emu au ceva în comun, acestea au consolidat toc și non-alunecare tălpi sunt din piele. Ceea ce pur și simplu aprecia.

balerine Emu

cizme EMU pe pană

Fii inspirat de videoclipul nostru pe diferite TV .

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii